A dream is a wish your heart makes

zondag 24 maart 2013

Headline Colours - John Beerens

Hallo lieve lezers,
Vandaag eindelijk weer een artikel. En wat voor een ? Over de nieuwe lakjes van headline colours -John Beerens. ben jij ook zo benieuwd naar de lakjes lees dan snel verder.Headline Colors is dé grote hit uit Engeland. Deze must-have nagellak is geïnspireerd door de kleuren van de catwalk en de allerlaatste fashion trends. Headline Colors is gecreëerd in samenwerking met fashion insiders en trendwatchers. Per seizoen is er telkens weer een nieuwe lijn met dé 5 fashion kleuren. Elke limited-edition nagellak is beperkt verkrijgbaar, want als het nieuwe seizoen eraan komt, zijn de oude kleuren ook echt weg. Zo is er nooit een risico om een seizoen achter te lopen!

Headline Colors’ must-have limited edition lente/zomer kleuren:

- Glamour
Goud, metallic en glitter zijn de keywords voor de kleur Glamour. Goud wordt de kleur van de sierraden voor dit seizoen. Gezien bij Balenciaga en Vera Wang.

- Catwalk
Rood, warmte en luxe. De kleur Catwalk voldoet aan alle fashion eisen voor dit seizoen en is gezien op de catwalk bij Alexander McQueen en Christian Dior.

- Centerfold
Beige, camel en nude. De kleur Centerfold springt duidelijk in op de fashion trends van het moment. In de shows van Balmain en Alexander Wang komt deze kleur ook duidelijk naar voren.

- Poolside Party
Turqoise, aqua en party. Deze feel-good kleur geeft je een tropisch eiland gevoel. Volgens Chanel en Gucci is de kleur Poolside Party dé hit van het seizoen!

- Spotlight
Zilver, Holographic en creatief. Deze futuristische kleur laat je nagels stralen. Deze kleur is niet uit de spotlight te slaan en is te zien bij Jonathan Saunders op de catwalk.

De nagellakjes van Headline Colors hebben een hoge pigmentatie, intense kleuren, prachtige glans, minder chemische ingrediënten en UV bescherming zodat de lak lang blijft zitten! Headline Colors staat dan ook bekend om zijn kwaliteit en langdurig resultaat. Onder de brede dop zit nog een dunner dopje die het aanbrengen makkelijker maakt.

Nu beschikbaar, dé lente kleuren! Maar omdat de zon nog niet echt mee werkt, hebben we ook besloten de winterkleuren op te nemen in ons assortiment!
Benieuwd? Kijk snel op JohnBeerens.com!

Zelf vind ik de kleuren allemaal heel erg leuk en mooi! Ik vind vooral Poolside party het mooist. Deze lakjes zijn 12,80 in de JohnBeerens shop. Dus neem allemaal kijkje. En welke kleur vinden jullie het leukst? 

x Tot blogs.

0 reacties:

Een reactie posten

Aurora Koper. Mogelijk gemaakt door Blogger.

© Aurora's life, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena