A dream is a wish your heart makes

dinsdag 26 februari 2013

Lingerie & Beyond

Hallo lieve lezers,Een vrouw mag trots zijn op wie zij is, inclusief haar vrouwelijkheid. ‘Lingerie & Beyond’ is een webwinkel die lingerie verkoopt die elke vrouw haar vrouwelijkheid stimuleert. Wie wil zich nou niet vrouwelijk voelen? Ik zal jullie in dit artikel kennis laten maken met 'Lingerie & Beyond'. Lees gouw verder 

Lingerie & Beyond is een exclusieve online lingeriewinkel met luxe, sexy en pikante lingerie voor vrouwen. Voor iedereen in Nederland en België die van stijlvolle sensuele erotiek houdt.De lingerie waarmee je er niet alleen geweldig uitziet en je zelfvertrouwen geeft, maar waar je je ook altijd en overal fantastisch in voelt. Lingerie die je automatisch de perfecte uitstraling en vol zelfvertrouwen geeft. Lingerie die je met plezier overdag draagt, maar ook waarin je ‘s avonds je nog comfortabel voelt, of waarmee je de hele nacht kunt doorfeesten . Van elegant, comfortabel en zakelijk tot vrouwelijk en sexy: De lingeriemerken van Lingerie & Beyond zijn geschikt voor iedere stijl. 


Lingerie& Beyond kan het beste worden omschreven als dat ene perfecte stukje lingerie onder je kleding  perfect voor welke  gelegenheid dan ook. Een van de belangrijkste punten bij Lingerie & Beyond is de prachtige, vrouwelijke, comfortabele en fijne pasvorm van de Lingerie. Lingerie & Beyond biedt voor iedere vrouw, van iedere leeftijd een geweldig stukje lingerie. Lingerie & Beyond besteedt heel veel aandacht aan de inkoop van de lingeriemerken, maar ook aan details, zoals het materiaal, comfort, maatvoering, wordt uitvoerig aandacht besteed. Daarnaast zijn de  lingeriemerken van Lingerie & Beyond ook nog eens fijn om te dragen, elegantie, vrouwelijkheid wordt gecombineerd met comfort. 


Hoe ik de website er uit vind zien!
Een frisse en mooie uitstraling, vooral met de mooie foto's die gelijk al op je beeldscherm komen! Met natuurlijk mooie Lingerie! :) Een soort van Prinses achtig mooi logo .. En dat trekt veel dames!! Elke dame houd van het prinsessen gevoel en ook op deze site krijg je dit een beetje door het mooie logo.
Wat ik ook goed vind aan de website indeling, je kunt alles mooi terug vinden. Als je wat zoekt, dan kun je er ook gemakkelijk. Ze hebben ook alles netjes in mapjes ondergeschikt. Van erotica tot bruidsmode. Een zoek functie ook handig tegenwoordig op een website! 
Je kunt er ook een account maken, en dat vind ik dus ook wel heel fijn.. Je kunt ook makkelijk en snel contact zoeken met het bedrijf. Ook reageren ze heel snel op de mails die jij ze stuurt. Dit vind ik erg fijn. 
Ze hebben een Maattabel en Pasadvies voor als je even je maat bent vergeten of het gewoon wil chekken voor de zekerheid. Dit is heel handig als je iets besteld. 
Als je het paketje thuis ontvangt is het gewoon een feestje om te openen. Ze pakken jou lingerie of wat je besteld heb heel luxe in. Gewoon een cadeautje aan je zelf. Het is natuurlijk ook leuk om het cadeau te krijgen van je Man/Vriend/.. Dus mannen als jullie dit lezen.. Ga naar de website en bestel een leuk pakketje voor je vrouw of vriendin.. Zou ze heel blij mee zijn! TIP : Chek wel eerst haar maat voor je het besteld


Neem allemaal een kijkje op de site van 'Lingerie & Beyond'. Ze hebben voor elke vrouw wat wils. Ook is de verzending GRATIS dames. Het word luxe verpakt en naar jou op gestuurd. Ik zou echt eens een kijkje nemen.

Tot blog's x.

0 reacties:

Een reactie posten

Aurora Koper. Mogelijk gemaakt door Blogger.

© Aurora's life, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena