A dream is a wish your heart makes

zondag 27 januari 2013

ABC Tag.


Hallo lieve lezers,
Hiebij de ABC Tag. Hier beantwoord ik vragen over mezelf en dingen die ik leuk vind. Dit doe ik op volgorde van het ABC. Ik kwam deze tegen op een Amerikaans blog. Ik vond hem zo leuk dat ik hem ook wou doen. Dus hieronder vind je mijn ABC Tag. 

Age: Ik ben nu nog 21. 9 maart ben ik jarig.
Best Friend: Mijn beste vriend.. Nou ik heb er 4. Nathalie die ik echt al zins de vakanties op de witte wieven ken.Ook is zij mij lieve mede blog buddy. haar blog is Thalie's live Ook is Rachelle mijn lieve vriendinnetje zins ik bij haar heb stage gelopen.Verder is Nicole mijn hele lieve vriendinnetje. Ook wel mij LUSHSUMOVriendinnetje. Die 3 meiden betekenen echt veel voor me. Maar ik had ook een beste vriend die helaas in 2010 overleden is. Jeffrey was mijn beste vriend echt al heel lang. Deze 4 toppers zijn echt HEEL speciaal voor mij <3 .="" font="">

Chore you hate: een klusje wat ik haat.. Uhmm.. dan toch wel de afwas denk ik. Ik vind niet erg om te doen, maar ik heb er nooit geen zin in. Als ik eenmaal bezig ben dan vind ik het niet erg maar moet eerst zin maken voor ik er aan kan beginnen haha.
Dreamhouse: Mijn droomhuis. Ik heb eigenlijk geen droom huis. Maar als ik mag kiezen wil ik wel zo MTV Crib. Met alles er op en er aan. Inloopkast, Dans ruimte, Eigen sporthal enzovoort. 
Essential start of your day: Mijn wassen. Ik vind dat je je smorgens wel moet wassen. 
Favorite color: Ik denk toch wel blauw. Beetje dat baby blauw. Maar voor mijn slaapkamer zou ik dan wel geen blauw doen maar Zwart, Grijs en wit.
Gold or silver: Zilver!
Height: Ik ben 1,78 kort hihi.
Instruments I play: Uhmm, Blokfluit en een beetje keyboard. 
Job Title (most recent): Kinder leidster en blogger.
Kids: Ik heb nog geen kinderen. Ik ben daar nu nog te jong voor. Ik zou er later wel 1 of 2 willen. En maakt niet uit of het een jongentje of een meisje is. Ik vind bijde even leuk.
Music that you always listen to: Ik luister echt van alles. Ik luister eigenlijk alles wat nu in is. Ik vind op dit moment Euphoria en Beauty en brains. 

Nickname: Auroor.
Overnight hospital stays: Ik heb nog nooit in het ziekenhuis gelegen :). En dit hoop ik ook zo te houden haha.
Phobias or fears: Spinnen! 
Quote from a movie: Ik heb niet echt een quote uit een film. Ik vind 1 zin uit twilight wel heel mooi.  It's an extraordinary thing to meet someone who you can bare your soul to and accept you for what you are. I've been waiting, for what seems like a very long time, to get beyond what I am. With Bella I feel like I can finally begin. So I'd like to propose a toast to my beautiful bride. No measure of time with you will be long enough. But let's start with forever.
Reason to smile: Ik heb in alles wel een reden om te lachen. leuke smsjes, een goede mop of een gek kadoutje.  
Siblings: Ik heb 1 zusje Nerissa.
Time you wake up: Ik sta rond 7 tot half 9 op. Dit verschild per dag

USA of UK : Amirika! Ik wil echt onwijs graag naar amirika!
Very important date this year: Het jaar is net begonnen, Maar 13 Januari hadden wij de Nederlands kampioenschappen. Ik vond dit toch best wel een leuke datum.
Worst habit: Nagels bijten!!
X-ray’s you’ve had done:  Ik heb meerdere x-ray's gehad. 1 x voor mijn pols die gebroken was.  1 x om mijn longen te bekijken. Verder weet ik het zo 123 even niet.
Yummy food you make: Wat ik lekker vind? Pasta, wraps, groentes eigenlijk best veel. Ik hou zelf ook er van om lekker een middagje te bakken. Taarten, cakejes en brownies te maken. 
Zoo animal: een Dwerggoeititi

Hoop dat jullie het een leuke Tag vonden. Tot het volgende artikel.
Tot blogs. xx

0 reacties:

Een reactie posten

Aurora Koper. Mogelijk gemaakt door Blogger.

© Aurora's life, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena